Vajon ki, mit tud? -a kétyiek például kánkánozni és gyönyörűen énekelni

Hajdu Józsefné Margit néni szólóének kategóriában arany, míg a Nyugdíjas Érdekszövetség az előadott kánkánnal ezüst minősítésben részesült a Harkányban megrendezett Országos Nyugdíjas Ki-mit-tud? döntőjén!

Mint arról még áprilisban beszámoltunk, Harkányban rendezték meg az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud elnevezésű versenyt, amelyen a kétyi Nyugdíjas Érdekszövetség egy csapata is részt vett. A tavasszal elért eredmény pedig minden képzeletet felülmúlt: a nyugdíjas hölgyek egy kánkánnal érkeztek a versenyre és az elérhető 50 pontból 46-ot szereztek. Hajdu Józsefné szólóének kategóriában lépett színpadra. A közönség mellett a szakértő zsűrit is levette a lábáról:  50 pontból 48-at ért el.

A kétyi  Nyugdíjas Érdekszövetség tagjai rendkívül kreatív módon színesítik az egyesület egyébként is aktív életét, ennek példája a Ki-Mit-Tud-on való részvétel is, amelyre egy olyan produkcióval neveztek, amelyet először a nyugdíjas találkozójukon megrendezett farsangi mulatságon mutattak be. A hölgyek maguk készítették fellépőruháikat, valamint a koreográfiát is ők állították össze. Mindezek mellett pedig fiatalokat megszégyenítő lelkesedéssel és akarattal készültek az előadásra. Először a Pécsen megrendezett országos Ki-Mit-Tud-ra neveztek, onnan jutottak tovább Harkányba, ahova most visszatérhettek és ismét diadalmaskodhattak!

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK és mérhetetlenül BÜSZKÉK vagyunk!

%d bloggers like this: