Szólhat a taps! – döntőben a nyugdíjasok!

Bejutottak a kétyi szépkorúak az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud döntőjébe! A június elsején, ismét Harkányban megrendezésre kerülő versenyen így megint képviselheti településünket a kánkánnal hatalmas sikert elérő, Faragó Gáspárné, Mohai Jánosné, Schmidt Ferencné, Miklós Gyuláné, Horváth Jánosné alkotta ötös, emellett Hajdu Józsefné is újfent színpadra léphet szólóének kategóriában!

Mint arról korábban beszámoltunk, Harkányban rendezték meg az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud elnevezésű versenyt, amelyen a kétyi Nyugdíjas Érdekszövetség egy csapata is részt vett. Az elért eredmény minden képzeletet felülmúlt: a nyugdíjas hölgyek egy kánkánnal érkeztek a versenyre és az elérhető 50 pontból 46-ot szereztek. Hajdu Józsefné szólóének kategóriában lépett színpadra. A szakértő zsűri mellett a közönséget is levette a lábáról:  50 pontból 48-at szerzett meg.

A kétyi  Nyugdíjas Érdekszövetség tagjai a Ki-Mit-Tud-ra egy olyan produkcióval neveztek, amelyet először a nyugdíjas találkozójukon megrendezett farsangi mulatságon mutattak be. A hölgyek maguk készítették fellépőruháikat, valamint a koreográfiát is ők állították össze. Mindezek mellett pedig fiatalokat megszégyenítő lelkesedéssel és akarattal készültek az előadásra. Először a Pécsen megrendezett országos Ki-Mit-Tud-ra neveztek, onnan jutottak tovább Harkányba, ahova most visszatérhetnek!

Gratulálunk a továbbjutáshoz, nagyon büszkék vagyunk! Sok sikert Harkányban!