Ilyen egy igazi, vidám nap

Az biztos, hogy a kétyi ovisoknak egy olyan programokban és élményekben gazdag napja volt, amelyet sokan megirigyelnének.

Szombaton húsz kis óvodásra és szüleikre egy igazán felhőtlen nap várt, kirándulással, rengeteg játékkal és finom ebéddel.

Amit le kell szögeznünk mindjárt, így cikkünk elején, az az, hogy ha valakik, akkor a kétyi ovisok nagyon strapabíró, igazi kis stramm gyerkőcök. A szombati nap első, finoman fogalmazva is nagyobb hangvételű programja egy nagy kirándulás volt, melynek távja meghaladta a 3,5 (!) kilométert. Az ovisokat azonban nem olyan fából faragták: gondolkodás nélkül végig járták a falu központjából induló, Ódányt is érintő távot, amelynek során még feladatok is vártak rájuk! Négy kijelölt helyen kellett összegyűjteniük a jelüket négy színben, amelyeket, ha megérkezésük után bemutattak, akkor gyurmát kaptak ajándékba.

Mindeközben Horváth Attila gondoskodott arról, hogy a nagy túra után legyen mivel visszapótolni azt a sok energiát, amelyet a picik szüleikkel együtt a hosszú távon elhasználtak. A séf a futballpályán egy ínycsiklandó paprikáskrumplit készített virslivel és hússal. Talán nagy titkot nem árulunk el, ha elmondjuk: a finom étekből még mutatóba is alig maradt.

A focipályán egyébként nem csak paprikáskrumpli várta a résztvevőket, hanem sportjátékok, sok-sok zene és még annál is több önfeledt játék!

Talán egy ilyen színes és pörgős program után szokták azt mondani, hogy este senkinek sem kell majd ringató!

%d bloggers like this: